Фото: ВВМУ Н. Й. Вапцаров/БТАНоминираната за Оскар актриса Мария Бакалова посети

...
Фото: ВВМУ Н. Й. Вапцаров/БТАНоминираната за Оскар актриса Мария Бакалова посети
Коментари Харесай

Мария Бакалова става кръстницата на кораб

Фото: ВВМУ " Н. Й. Вапцаров " /БТА

Номинираната за " Оскар " актриса Мария Бакалова посети Висшето военноморско учебно заведение " Н. Й. Вапцаров " и одобри поканата да стане кръстница на първия български боен научноизследователски транспортен съд " Св. Св. Кирил и Методий ". Това оповестиха от образователното заведение.

Плавателният съд е благосъстоятелност на Консорциума " Българска антарктическа база " Св. Климент Охридски " и научноизследователски транспортен съд ". Членове на консорциума са ВВМУ, Софийският университет " Св. Климент Охридски " и Българският антарктически институт.

В Морско учебно заведение Мария Бакалова е била посрещната от началника - флотилен адмирал проф. д.в.н. Боян Медникаров. Под негово управление тя е управлявала транспортен съд в тренажорния комплекс. Преди това е издигнала и дрон в двора на учебното заведение.

Актрисата е разгледала и Центъра за кибероперации, корабни мотори и енергетични уредби в катедра " Корабни и силови уредби " и Батальона за подготовка на курсанти. Тя е останала очарована от видяното и е изявила предпочитание да гостува постоянно в Морско учебно заведение, предава още Българска телеграфна агенция. 

Мария Бакалова ще бъде кръстница на плавателния съд на следващия ден.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР